Gastronomía

Todo o mundo sabe que para comer nada mellor que un produto típico da nosa terra.

A receita das orellas, un doce típico do Entroido galego

Ao igual que as filloas, as orellas son un dos produtos típicos do entroido e aínda que podemos atopalas en boa parte das confeitarías, moitísima xente segue a facelas na casa xa que o proceso non ten maior dificultade. Como fas as túas? Déixanos un comentario!

Como facer as filloas? Curiosidades e receita

Falar das filloas non é algo sinxelo, hai moito debate arredor deste tema e tamén moita variade nas filloas dependendo da zona do país. Ti como as fas? Déixanos a túa receita e se tes segredos para desfrutar desta auténtica delicia.

7 xeitos máis populares de cociñar castañas

As castañas son o froito galego por excelencia. Ata a aparición da pataca a partires do século XVI, a castaña era unha parte fundamental da cociña galega: empregábase para facer pan, guisos, doces e moitísimas outras receitas.